Ecoclean and DeliveryEcoclean and Delivery

Χαλιά

Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και “ντύνει” κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Έχουν όμως την ιδιαιτερότητα να συσσωρεύουν σκόνη, λάσπη, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και συσσωρεύονται βαθιά στη βάση τους. Η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνει την εμφάνιση των χαλιών σας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους ενώ τα διάφορα μικροατυχήματα έχουν επιπτώσεις στην εμφάνισή τους και συνεπώς στην αισθητική του χώρου σας. Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου στον οποίο είναι στρωμένο!

Στην Eco Clean χάρη στην πολυετή μας εμπειρία, γνωρίζουμε με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτεί βάσει του υλικού σύνθεσής του. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό. Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, φιλικά προς στο περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα. Κάθε διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με την απορρύπανση του χαλιού ή της μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος. Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά το βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ακολουθούν το στέγνωμα, το δίπλωμα και φυσικά η αποθήκευση στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτουμε.

Πλύσιμο & Καθαρισμός

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι αυτό συνθήκες.

Η εταιρία μας σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό της και τα σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρονικές βούρτσες καθαρισμού, ξεχνουδωτές χαλιών, περιστροφικά στυπτήρια, στεγνωτήρια χαλιών) και τα βιολογικά – οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται την ευαίσθητη ίνα του ακριβού μάλλινου χαλιού σας και το περιβάλλον επιτυγχάνουν το τελικό ιδανικό αποτέλεσμα.

Επιδιορθώσεις

  • Ειδικές επισκευές σε καταστροφές που έχουν υποστεί, τα χειροποίητα ή μηχανής χαλιά.
  • Αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ούγιες χειροποίητων και χαλιών μηχανής.
  • Επίστρωση με Latex ή Latex με δίχτυ σε μοκέτες που βγάζουν άσπρη σκόνη.
  • Επαναφορά χρωμάτων – πέλους – peeling – αδιαβροχοποίηση.
 
 

Τα μεταξωτά, τα χειροποίητα χαλιά, τα ταπέτο και τα τύπου χειρός απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο ο καθαρισμός τους, αλλά και η σωστή συντήρησή τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με τη χρήση εξειδικευμένων βιολογικών προϊόντων, καθώς καθαρίζει τα χαλιά σας, συγχρόνως αναζωογονεί τα φυσικά τους χρώματα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους, προστατεύοντας τα από τη φθορά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά τον καθαρισμό τους διότι η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι παρόμοια με στεγνό καθάρισμα και δεν απαιτείται στέγνωμα. Οπλισμένο με τεχνογνωσία, εμπειρία, σύγχρονο εξοπλισμό και τα ασφαλέστερα βιολογικά προϊόντα, το έμπειρο προσωπικό μας απομακρύνει, σκόνη, ρύπους και αλλεργιογόνα, φροντίζοντας ο χώρος σας να είναι πάντα υγιεινός και τα χαλιά σας να διατηρήσουν την αρχική εμφάνισή τους για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι τάπητές σας στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους, με τον αέρα και το φώς που χρειάζονται. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει στην παραλαβή κατά τη μεταφορά τους σε ωράρια που σας εξυπηρετεί. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για όποια περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.Μέσα από μια ευρεία γκάμα παροχής υπηρεσιών, επισκευάζουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας και αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις σε ρέλια και κρόσσια σε πολύ φιλικές τιμές.

Σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική. Πιο καθαρά δε γίνεται!

Καθαριότητα, Υγιεινή, Σεβασμός στο περιβάλλον και στον άνθρωπο!
Αυτές είναι οι αρχές της εταιρίας μας!

 

Επικοινωνία

Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Δήλωση Απορρήτου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση: BI.ΠΕ. Νεοχωρούδας
Τηλ.: 2310 853727 & 2310 688280
Κιν.: 6983 196490 & 6938 445414
Αριθμός ΓΕΜΗ: 42634006000
Email: info@ecocleandelivery.com

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή
08.00 - 18.00
Σάββατο
09.00 - 14.00